Diensten

Selecteer een van de diensten door op de dienst te klicken ;

(**pre pay)

€ 1,00

per minuut

of

€ 20,00

per keer

€ 5,00

per keer

Hulp bij u thuis

€ 22,50

*per half uur

Uitleg "Hulp op afstand"

Wij hoeven niet altijd bij u thuis te komen, soms is een telefoontje voldoende of kunnen we op afstand uw computer bedienen.

Hulp op afstand kunt u per keer afrekenen, of u kunt ook tijd bij ons inkopen voor telefonische ondersteuning ,of het op afstand helpen op uw computer (**pre pay).

Op deze manier kunt u bellen wanneer het u uitkomt zonder dat u steeds een factuur krijgt. Voor € 60,00 heeft u al een uur gereserveerd, er wordt dan maar € 1,00 per minuut gerekend.

Uitleg "Hulp bij u thuis"

Wilt u bijvoorbeeld een draadloos netwerk laten installeren of moet er iets aan uw computer aangesloten worden, dan moet dit natuurlijk bij u thuis gebeuren.

Hiervoor komen we graag bij u op bezoek na een afspraak.

We proberen de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Daarom beginnen we altijd met een gratis gesprek. Samen met u bespreken we het probleem en/of de vragen die u heeft.

Wanneer het probleem of de ondersteuning die u nodig heeft duidelijk is, bieden we u een oplossing aan.

*Wij rekenen voor huisbezoeken per half uur op die manier betaalt u voor een kleine klus ook daadwerkelijk een klein bedrag.

Van te voren geven wij altijd aan hoeveel tijd we denken nodig te hebben voor een opdracht.

Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Dat is wel zo prettig.

Uitleg "Hulp per e-mail"

Indien u een vraag heeft die per e-mail opgelost kan worden kunt u natuurlijk ook voor hulp per e-mail kiezen. Nadat u een vraag heeft gesteld, ontvangt u een uitgebreide email met een oplossing voor uw vraag, zo nodig met links naar sites en plaatjes waar u dan uw vraag mee kunt oplossen .

Cursus

Heeft u behoefte aan een cursus voor een programma of een apparaat dat u gebruikt, dan is dit altijd mogelijk. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak.

Stuur hiervoor een email aan info@silversurferhelp.nl.

Advies bij aanschaf producten

Als het tijd is voor vernieuwing van uw apparatuur kunt u altijd een beroep doen op onze ervaring en kennis.